Upozorenje

Vijesti i događanja

Ljetna škola Bovec 2017.

Filozofski fakultet u Rijeci na temelju sklopljenoga sporazuma s partnerskim institucijama raspisuje NATJEČAJ za Ljetnu školu Bovec 2017.

U Bovcu u Sloveniji će se od 16. do 30. kolovoza 2017. godine održati Ljetna škola Bovec, međunarodna škola stranih jezika s dugogodišnjom tradicijom. Možete učiti njemački, slovenski i talijanski na početnome i naprednome stupnju te furlanski na početnome stupnju. Studenti iz drugih zemalja imaju mogućnost učiti hrvatski kao strani jezik. Programom su predviđeni jezični tečajevi, radionice i izleti, a ovogodišnja je tema Ljetne škole „Moć društvenih medija“.
 

Natječaj se raspisuje u svrhu dodjeljivanja triju stipendija namijenjenih redovitim studentima preddiplomskih i diplomskih studija na Filozofskome fakultetu u Rijeci, a njima je obuhvaćena školarina, smještaj u hotelu Alp u Bovcu s polupansionom*, radionice i izleti. Za detaljnije informacije o Školi možete se obratiti voditeljici Riječke kroatističke škole dr. sc. Željki Macan (zmacan@ffri.hr).

Molimo zainteresirane studente da prijavnu dokumentaciju predaju u sobi F-117 na prvom katu Filozofskog fakulteta s naznakom „Prijava za Ljetnu školu Bovec 2017.”, adresirano na Ured za projekte Filozofskoga fakulteta u Rijeci.

Rok za prijavu je 2. svibnja 2017., a rezultati će biti objavljeni početkom lipnja. Prednost će imati studenti jezikā.

Prijavi je potrebno priložiti:
1.      Ispunjenu prijavnicu
2.      Europass životopis na hrvatskome jeziku
3.      Motivacijsko pismo na hrvatskome jeziku (do 300 riječi)
4.      Prijepis svih dosad položenih ispita i ocjena te ostvarenih ECTS bodova ovjeren u studentskoj službi matičnoga fakulteta, s istaknutim prosjekom ocjena
5.      Potvrdu o upisu na studij

Prijavni obrazac


* Nadoplata za polupansion u hotelu Alp iznosi 110 eura po osobi i plaća se prilikom dolaska na recepciji.
 
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.