Upozorenje

Vijesti i događanja

Kreće 16. Festival znanosti

Naglašena tema 16. po redu Festivala znanosti su „Otkrića“. Festival znanosti održava se u više od 20 gradova Hrvatske. U Rijeci Festival znanosti ima više od 150 događanja, koja će se održavati na 23 lokacije, a svojim bogatim programom obuhvatit će sve uzraste.
 

Organizator Festivala znanosti je udruga „Zlatni rez“, a suorganizatori: Prirodoslovni muzej Rijeka, Akademsko astronomsko društvo Rijeka, Društvo matematičara i fizičara, Udruga za razvoj visokoga školstva Universitas i Sveučilišna knjižnica Rijeka. Glavni pokrovitelj Festivala znanosti je Sveučilište u Rijeci, koje ove godine obilježava 45. obljetnicu.

Ukoliko ne stignete ni na jednu manifestaciju iz našeg bogatog programa, svakako možete posjetiti info-štand Festivala znanosti na Korzu od 11. do 20. travnja 2018. od 10.00 do 15.00 sati.

Otvorenje Festivala znanosti upriličit će se u ponedjeljak, 16. travnja 2018. u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke s početkom u 11.00 sati, nakon čega slijedi tribina udruge Universitas „Eureka u svakome od nas“.

Detaljan program Festivala u cijeloj Hrvatskoj nalazi se na www.festivalznanosti.hr

Veselimo se susretu!

 
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.