Upozorenje

Natječaj za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse u akademskoj godini 2021./2022.

Sveučilište u Rijeci 1. srpnja 2021. raspisuje Natječaj za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse u akademskoj godini 2021./2022. u okviru programa Erasmus.

Opširnije...

Javni poziv za prijavu za popisivače u provedbi Popisa stanovništva

Dobrovoljno darivanje krvi

Ovim putem vas obavještavamo i ujedno pozivamo na dobrovoljno darivanje krvi u suradnji s Hrvatskim Crvenim križem (Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka) koje će se održati u petak, 9. srpnja 2021. godine na Kampusu Sveučilišta u Rijeci – Akvarij (dolje), Radmile Matejčić 5, 51000 Rijeka od 9 do 12 sati.

Opširnije...

OBJAVLJEN NATJEČAJ ZA UPIS U 1. GODINU DIPLOMSKIH STUDIJA – AK. GOD. 2021./2022.

Tekst natječaja može se pročitati ovdje.

Poziv na radionicu „Kojim putem krenuti?“

Studentski centar Rijeka u suradnji s Uredom za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra organizira radionicu „Kojim putem krenuti?“. Pozivaju se svi studenti/ce da se prijave na radionicu i saznaju više o procesima donošenja odluka i najčešćim pogreškama, ali i osvijeste vlastiti stil donošenja odluka. Uz to, moći će se upoznati s tehnikama koje će im pomoći u donošenju boljih odluka te ostvarenju karijernog uspjeha!

Radionica će se održati 17. lipnja u 17:00 sati, online putem ZOOM platforme. Prijave na radionicu su obavezne na poveznici https://bit.ly/kojimputem.

Odluka o načinu održavanja ispita

Odluka o načinu održavanja ispita

VAŽNA OBAVIJEST ZA STUDENTE

Obavještavaju se studenti da će se radi tehničkih problema za prijavu na studomat morati i dalje koristiti AAI@ffri.hr korisničkim podacima (izuzetak su studenti 1. godine preddiplomskih studija koji imaju isključivo AAI@uniri korisničke podatke).

Studenti koji iz raznih drugih razloga trebaju AAI@uniri.hr račun, a izgubili su dokumentaciju dobivenu pri upisu u 1. godinu preddiplomskoga studija, mogu detaljnije informacije o postupku njihovog ponovnog izdavanja pronaći ovdje.

Student si Sveučilišta u Rijeci – prijavi se za cijepljenje

Studenti Sveučilišta u Rijeci imaju mogućnost prijaviti se za cijepljenje u Rijeci s kojim će se započeti krajem svibnja odnosno početkom lipnja i trajat će kroz ljetne mjesece.

Opširnije...

SPIRI 2021: Zavirimo unutra: čime se bave klinički i organizacijski psiholozi?

SPiRi je regionalni susret studenata psihologije - trodnevni događaj koji se održava svake dvije godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci.

Susret organizira Udruga studenata psihologije Psirius.

Ovogodišnji SPiRi održat će se od 13. do 15. svibnja 2021. godine, a tema susreta je „Zavirimo unutra: čime se bave klinički i organizacijski psiholozi?“.
 

Opširnije...

OBAVIJEST O PRIVREMENOJ NEDOSTUPNOSTI STUDOMATA

Obavještavaju se studenti da od danas, 13. svibnja do ponedjeljka, 17. svibnja 2021. pristup studomatu neće biti moguć. U slučaju potrebe za korištenjem istoga (radi preuzimanja potvrda i sl.) studenti se mogu obratiti djelatnicima Studentske službe.

 
.
 

Dozvolili ste korištenje kolačića na Vašem računalu. Odluku možete promijeniti.