Poziv za vršnjake pomagače u novom ciklusu projekta ‘UNIRI brine’

07.10.2024.
/ Vijesti / /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Sveučilišni savjetovališni centar u potrazi je za studentima i studenticama svih sastavnica Sveučilišta u Rijeci koji su zainteresirani/e za pružanje različitih oblika vršnjačke podrške kroz aktivnosti u sklopu projekta „𝐔𝐍𝐈𝐑𝐈 𝐛𝐫𝐢𝐧𝐞“.

Vršnjačku podršku moguće je pružati putem tri različite kategorije aktivnosti i to:

𝟏) 𝐒𝐭𝐚𝐫𝐭𝐚𝐣 𝐨𝐬𝐧𝐚𝐳̌𝐞𝐧𝐨 – provedba radionica usmjerenih na osnaživanje i pružanje podrške studentima/cama prvih godina studija.

𝟐) 𝐍𝐚𝐮𝐜̌𝐢 𝐤𝐚𝐤𝐨 𝐮𝐜̌𝐢𝐭𝐢 – provedba radionica usmjerenih na razvoj vještina učenja koje su potrebne za uspješnije studiranje.

𝟑) 𝐏𝐫𝐢𝐩𝐫𝐞𝐦𝐢 𝐬𝐞 𝐳𝐚 𝐭𝐫𝐳̌𝐢𝐬̌𝐭𝐞 𝐫𝐚𝐝𝐚 – organizacija tribina usmjerenih na informiranje o prvim radnim iskustvima, specifičnostima pojedinih radnih mjesta te izazovima koji se javljanju nakon stjecanja diplome i ulaska u svijet rada.

Studenti/ce mogu odabrati u koje se aktivnosti žele uključiti (jednu ili više, ovisno o kriterijima i preferencijama), a angažman će biti honoriran putem studentskog ugovora. Za sudjelovanje u svakoj od navedenih aktivnosti stručni tim SSC-a provest će edukaciju za prijavljene. Studenti/ce edukatori/ce će imati podršku tima SSC-a, kao i Ureda za akademsku podršku FFRI-ja!

𝐏𝐑𝐈𝐉𝐀𝐕𝐀 putem poveznice: https://forms.office.com/e/Y6QQnH2uhT

Rok za prijavu je 𝟏𝟓. 𝟏𝟎. 𝟐𝟎𝟐𝟒.!

Za više informacija obratite se Uredu za akademsku podršku FFRI-ja na akademska.podrska@ffri.uniri.hr

Skip to content