Upisi i članstvo

Članstvo u Knjižnici Filozofskog fakulteta u Rijeci ostvaruje se upisom. Član Knjižnice može biti student ili zaposlenik sastavnice Sveučilišta u Rijeci, bivši student i umirovljeni zaposlenik, kao i ostali građani koji imaju potrebu korištenja knjižnične građe iz fonda Knjižnice. Upis u Knjižnicu je besplatan, a prava i obveze regulirana su Pravilima posudbe.

Upis studenata u Knjižnicu moguć je prilaganjem popunjene upisnice te predočenjem studentske smartX kartice (iksice), a za zaposlenike predočenjem zaposleničke kartice. Ostali građani dužni su uz upisnicu predočiti i osobnu iskaznicu.

Upisnicu je moguće preuzeti na dolje navedenim poveznicama. Ispunjenu i potpisanu upisnicu moguće je poslati na e-mail knjiznica@ffri.uniri.hr ili donijeti osobno u Knjižnicu. Upis je formalno proveden dolaskom u Knjižnicu i predočenjem upisnice te gore navedenih dokumenata. Studentska iskaznica (smartX kartica) ujedno služi i kao članska iskaznica. Za ostale članove članska iskaznica izrađuje se u Knjižnici.

Upisnicu možete preuzeti ovdje.

Upisnicu na engleskom jeziku možete preuzeti ovdje.

ONLINE UPIS – putem aplikacije. Za online upis putem aplikacije potrebna vam je smartX kartica i podaci o AAI identitetu.  Aplikaciji pristupate na dolje navedenoj poveznici. SmartX kartica ujedno je i članska iskaznica koja omogućava posudbu. Pristup aplikaciji za online upis ovdje.

Skip to content