Događanje

LEAPin konferencija

14.04.2023.

09:30

— 16:00

h

_Konferencija

  • FFRI

Pozivamo Vas na LEAPin konferenciju, koja će se održati na Filozofskome fakultetu u Rijeci u petak, 14. travnja 2023. s početkom u 9:30 sati u prostoriji F-230.

LEAPin konferencije organizirane su u suradnji s lokalnim partnerima i usmjerene su na lokalne izazove, a ove godine održavaju se u Osijeku, Splitu i Rijeci. Konferencije okupljaju mlade kreatore promjena iz lokalnih zajednica s ciljem razmjene znanja i međusobnog povezivanja. Ova jednodnevna i besplatna konferencija okuplja govornike iz uspješnih startupa i tvrtki, koji će podijeliti svoja iskustva i znanja o poduzetništvu, IT-ju, marketingu, razvoju karijere te potrebnim vještinama. Sudionicima konferencije pruža se i prilika za sudjelovanje u besplatnim radionicama na kojima će naučiti kako svoju ideju pretvoriti u poduzetnički pothvat.

LEAPin konferenciju organizira Hrvatski ured za kreativnost i inovacije (HUKI) u suradnji sa STEP RI znanstveno – tehnologijskim parkom te Građevinskim fakultetom u Rijeci.

Više informacija o programu konferencije kao i obrazac za prijavu možete pronaći na poveznici https://leapsummit.com/leapin/.

Veselimo se Vašem dolasku!

Podijeli događanje na
Facebook
Twitter
Skip to content