Događanje

PLANINARSKI IZLET “KAMPUS – PUT MLIKARICE – BRDO REBAR – SV. ANA – KAMPUS”

08.10.2022.

09:00

— 13:00

h

  • Kampus

Pri Planinarskom društvu Kamenjak Rijeka prošle godine osnovan je Odsjek INDEX koji okuplja studente riječkog sveučilišta i veleučilišta te djelatnike s obiteljima.

Kako bi otkrili blagodati planinarenja te uživali u neformalnom druženju s kolegama u prirodi, za studente, nastavno i nenastavno osoblje, alumne i ostale zainteresirane PD “Kamenjak Rijeka”u suradnji s Filozofskim fakultetom u Rijeci 8. 10. organizira planinarski izlet u zaleđe Rijeke.

S Kampusa će se krenuti prema Orehovici, nastaviti Putem mlikarice te uz pogled na vrhove Gorskog kotara i grobničkih Alpi nastaviti grebenom Rebar prema sv. Ani odakle pogled seže na sveučilišni Kampus, Rijeku i cijeli Kvarnerski zaljev. Tura završava na polazišnoj točci.

Staza je lagana te su dobrodošli i oni s malo ili bez planinarskog iskustva.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, izlet će biti odgođen.

Prijave: Izlet je popunjen te su prijave zatvorene.

Oprema: Osnovna planinarska oprema prilagođena promjenjivim vremenskim uvjetima (gojzerice ili jače tenisice, slojevita odjeća). Hrana i voda iz ruksaka.

Napomene:  Svaki sudionik izleta dužan je brinuti o vlastitoj sigurnosti i sigurnosti ostalih sudionika te se pridržavati uputa vodiča.

Podijeli događanje na
Facebook
Twitter
Skip to content