Događanje

Poziv na DOKON 2024

18.10.2024.

_Konferencija

  • FFRI

S veseljem najavljujemo 8. po redu DOKON 2024 – Doktorsku konferenciju za doktorande poslijediplomskih doktorskih studija pedagogije i obrazovnih znanosti koja će se održati u petak 18. listopada 2024. u organizaciji Odsjeka za pedagogiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. 

DOKON je postao prepoznatljivo mjesto susreta, umrežavanja i razmjene iskustava među doktorandicama i doktorandima pedagogije i obrazovnih znanosti stoga Vas pozivamo na aktivno sudjelovanje na konferenciji. Središnja aktivnost DOKON-a i ove godine bit će izlaganja znanstveno-istraživačkih radova doktorandica i doktoranada poslijediplomskih doktorskih studija pedagogije i obrazovnih znanosti, a pored izlaganja radova doktoranada i doktorandica, DOKON 2024 ugostit će i dvoje gostujućih predavača. Za kraj konferencije predviđen je i Networking party za sve sudionice i sudionike.

U prilogu se nalaze detaljnije informacije o konferenciji, načinu prijave i uplati kotizacije te upute za pisanje sažetka rada.  Sažetak rada potrebno je poslati e-poštom na adresu dokon@ffri.uniri.hr najkasnije do 28. lipnja 2024. godine, a predaje se isključivo u PREDLOŠKU.

Podijeli događanje na
Facebook
Twitter
Skip to content