Događanje

Program konferencije DOKON 2023

22.09.2023.

08:30

— 20:00

h

_Konferencija, Znanost

  • FFRI

Poštovane doktorandice i doktorandi, kolegice i kolege,

Objavljujemo program Doktorske konferencije za doktorande poslijediplomskih doktorskih studija pedagogije i obrazovnih znanosti – DOKON 2023 koja će se održati u petak 22. rujna 2023. na Filozofskom fakultetu u Rijeci.

U prvom dijelu programa, nakon registracije i otvaranja konferencije, održat će se dva zanimljiva interaktivna predavanja. Započet ćemo s temom Moralne dileme: znanstvenici i provedba istraživanja o kojoj će govoriti doc. dr. sc. Vanja Pupovac s Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Katedre za društvene i humanističke znanosti u medicini. Nakon toga, dr. sc. Jelena Branković sa Sveučilišta Bielefeld, Fakulteta za sociologiju te prof. dr. sc. Bojana Ćulum Ilić s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Odsjeka za pedagogiju, govorit će o recenzentskom procesu u temi Tips & tricks urednika i recenzenata za doktorande i mlade istraživače.

U drugom dijelu programa očekuju nas konferencijska izlaganja doktorskih studenata i studentica. U tri sekcije, održat će se čak 32 izlaganja u kojima će svoje radove predstaviti doktorandice i doktorandi koji pohađaju doktorske studije pedagogije i obrazovnih znanosti u Hrvatskoj i inozemstvu.

U završnom dijelu programa, održat će se PhD  Networking Party čiji je cilj potaknuti povezivanje kolegica i kolega koji dijele slične  interese i ambicije, stvarajući potencijal za umrežavanje i suradnju.

S veseljem pozivamo sve naše kolegice i kolege, s posebnim naglaskom na studentice i studente pedagogije na svim razinama studija, da se pridruže i sudjeluju u programu nadolazeće konferencije posvećene istraživanjima mladih istraživača. Također, posebno pozivamo kandidate koji razmišljaju o upisu na doktorski studij iz područja pedagogije i obrazovnih znanosti. Vaša prisutnost na konferenciji predstavlja priliku za stjecanje informacija i kontakata koji  vam mogu pomoći u razumijevanju i oblikovanju vašeg putovanja prema doktoratu.

Više informacija o programu  dostupno je na poveznici.

S poštovanjem,
Organizacijski odbor DOKON 2023

prof. dr. sc. Bojana Ćulum Ilić
Zlatka Gregorović Belaić, mag. paed.
dr. sc. Ivana Miočić
dr. sc. Bojana Vignjević Korotaj
dr. sc. Nena Vukelić

Podijeli događanje na
Facebook
Twitter
Skip to content