Događanje

Radionica ”Kako napisati uspješnu projektnu prijavu za MSCA Postdoktorsku stipendiju“

09.06.2022.

09:30

h

_Radionica

Pozivaju se svi na sudjelovanje na jednodnevnoj online radionici pod nazivom ”Kako napisati uspješnu projektnu prijavu za MSCA Postdoktorsku stipendiju“, koja će se održati u utorak, 9. lipnja 2022. godine, putem Zoom platforme, s početkom u 9:30 sati. Program radionice dostupan je ovdje.

Radionica je namijenjena postdoktorskim istraživačima koji namjeravaju prijaviti MSCA Postdoktorsku stipendiju ove 2022. godine, mentorima koji ugošćavaju istraživače kao i administrativnom osoblju koje je uključeno u izradu MSCA projektnog prijedloga. 

Cilj radionice je povećati stopu uspješnosti hrvatskih prijavitelja u ovom prestižnom europskom programu financiranja znanstvenog istraživanja, koji je dio programa Obzor Europa, te pružiti praktične savjete pri izradi projektnih prijedloga. 

Kako bi prisustvovali radionici, potrebno je poslati sažetak projektnog prijedloga (na maksimalno 3 stranice) koji će sadržavati sljedeće dijelove:
• Excellence (s fokusom na evaluacijski kriterij 1.3 Quality of the supervision, training and of the two-way transfer of knowledge between the researcher and the host)
• Impact  (s fokusom na diseminacijske, eksploatacijske i komunikacijske aktivnosti te na očekivani znanstveni, društveni i ekonomski učinak projekta) i
• Implementation (s fokusom na radni plan (work packages) i procjenu rizika).

Dostupan je obrazac za sažetak projektnog prijedloga te službeni projektni obrazac s uputama ispunjavanja.

Sažetke projektnih prijedloga na engleskom jeziku treba dostaviti na adresu: sandra.vidovic@ampeu.hrivan.makovec@ampeu.hr.

Rok za prijavu i slanje sažetka projektnih prijedloga je 8. lipnja 2022. do 12 sati! Budući da je broj mjesta na radionici ograničen, molimo Vas da se što prije prijavite na radionicu putem sljedeće poveznice.

Prijava će biti potpuna tek po dostavi projektnog sažetka (najkasnije do 8. lipnja 2022.) Mogućnost sudjelovanja na radionici bit će odobrena prijaviteljima prema redoslijedu zaprimanja potpune prijave. Prioritet imaju istraživači koji prijavljuju Marie Skłodowska – Curie projekt u 2022. godini. 

Poveznica na Zoom platformu sudionicima će biti dostavljena nakon zatvaranja registracija. Ovim putem Vas ljubazno upućujemo da obavijest o registraciji te sve buduće obavijesti o događanju pratite, kako u ”dolaznoj pošti” tako i u ”neželjenoj” pošti na Vašim cijenjenim e-mail adresama.

U slučaju popunjenosti kapaciteta, organizator zadržava pravo odbiti prijavitelje koji ne zadovoljavaju kriterije prisustvovanja radionici (istraživači ili administrativno osoblje koje ne sudjeluje u izradi Marie Skłodowska – Curie projektnog prijedloga), kao i one koji su dostavili nepotpunu prijavu.

Podijeli događanje na
Facebook
Twitter
Skip to content