Događanje

Radionica “Mobbing na radnome mjestu – radnopravni aspekti”

01.12.2022.

13:00

— 14:30

h

_Radionica

  • FFRI

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na radionicu Mobbing na radnome mjestu – radnopravni aspekti, koja će se održati na Filozofskome fakultetu u Rijeci u četvrtak, 1. prosinca 2022., od 13:00 do 14:30 sati u prostoriji F – 230 na 2. katu.

Kao zaposlenicima bi nam zdravo poslovno okruženje, uz kvalitetne radne uvjete, trebalo osigurati i poštovanje našega dostojanstva i integriteta, no što učiniti kada se suočimo s oblicima ponašanja poput mobbinga i uznemiravanja? U sklopu radionice Mobbing na radnome mjestu – radnopravni aspekti pobliže će biti pojašnjeni pojmovi mobbinga i uznemiravanja te će se pokušati ponuditi odgovore u pogledu pravne zaštite žrtava mobbinga i uznemiravanja.

Radionicu će održati prof. dr. sc. Sandra Laleta, predstojnica Katedre za radno i socijalno pravo Pravnoga fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

S obzirom na iznimno aktualnu temu, radionica je namijenjena različitim ciljnim skupinama, poput zaposlenika, nastavnog i nenastavnog osoblja te studenata.

Sve zainteresirane molimo da svoje sudjelovanje potvrde mailom na karijere@ffri.uniri.hr, najkasnije do ponedjeljka, 28. studenoga 2022.

Pozivnicu za događanje možete pronaći u privitku.

Radionica se održava u okviru projekta Povijest, Povijest umjetnosti, Talijanistika, Germanistika – razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse (PerPeTuUm aGile), financiranog bespovratnim sredstvima u sklopu natječaja Europskih socijalnih fondova (ESF) te Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020“.

Veselimo se vašem dolasku!

Podijeli događanje na
Facebook
Twitter
Skip to content