Događanje

Radionica ‘Učenje kroz volontiranje’

04.04.2023.

12:00

— 13:30

h

_Radionica

  • FFRI

Uz pružanje doprinosa zajednici, volontiranje je sjajna prilika za osobni razvoj, stjecanje novih znanja, vještina i radnih iskustava te za upoznavanje i povezivanje  s raznim dionicima društva.

Veliko zadovoljstvo stoga nam je pozvati vas na radionicu ‘Učenje kroz volontiranje’ koja će se održati u utorak, 4. travnja 2023. na Filozofskom fakultetu u Rijeci (prostorija F-303).

Vodit će ju Tamara Fabac i Marta Hauser, predstavnice Udruge za razvoj civilnog društva SMART – Volonterski centar Rijeka.

Trajanje radionice predviđeno je od 12:00 do 13:30 sati te zainteresirane molimo da se prijave putem e-maila: akademska.podrska@ffri.uniri.hr

Svim sudionicima radionice bit će dodijeljena potvrde o sudjelovanju.

O RADIONICI

Radionica ‘Učenje kroz volontiranje’ upoznat će studentice i studente s konceptom volontiranja te njegovim dobrobitima. Studentice i studenti imat će se prilike upoznati s iskustvima i motivacijom različitih volonterki. Dobit će informaciju kako su povezani volontiranje i učenje te kako predstaviti svoje volontersko iskustvo drugima. Na samom kraju radionice dobit će više informacija o tome kako se uključiti u razne volonterske prilike u zajednici.

Podijeli događanje na
Facebook
Twitter
Skip to content