Događanje

Radionica ‘Učenje kroz volontiranje’ – ODGOĐENO

19.01.2023.

— 11:00

h

_Radionica

  • FFRI

Drage studentice i studenti,
obavještavamo vas da se radionica “Učenje kroz volontiranje” odgađa!

O novom terminu bit ćete naknadno obaviješteni!

Hvala na razumijevanju!


Drage studentice i studenti,
uz pružanje doprinosa zajednici, volontiranje je sjajna prilika za stjecanje novih znanja, vještina i radnih iskustava te za upoznavanje i povezivanje  s raznim dionicima društva.

Veliko zadovoljstvo stoga nam je pozvati vas na radionicu ‘Učenje kroz volontiranje’ koja će se održati u četvrtak, 19. siječnja, u predavaoni F-141 Filozofskog fakulteta u Rijeci (1. kat, Odjel za politehniku).

Vodit će je Tamara Fabac, predstavnica Udruge za razvoj civilnog društva SMART – Volonterski centar Rijeka.

Trajanje radionice predviđeno je od 9:30 do 11:00 sati te zainteresirane molimo da se prijave putem e-maila: akademska.podrska@ffri.uniri.hr

[O RADIONICI]

Radionica ‘Učenje kroz volontiranje’ upoznat će studentice i studente s konceptom volontiranja te njegovim dobrobitima. Studentice i studenti imat će se prilike upoznati s iskustvima i motivacijom različitih volonterki. Dobit će informaciju kako su povezani volontiranje i učenje te kako predstaviti svoje volontersko iskustvo drugima. Na samom kraju radionice dobit će više informacija o tome kako se uključiti u razne volonterske prilike u zajednici.

Radionica se održava u okviru projekta Povijest, Povijest umjetnosti, Talijanistika, Germanistika – razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse (PerPeTuUm aGile), financiranog bespovratnim sredstvima u sklopu natječaja Europskih socijalnih fondova (ESF) te Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020. 

Podijeli događanje na
Facebook
Twitter
Skip to content