Događanje

Sajam visokog obrazovanja i stipendija (SAS)

12.10.2022.

12:00

— 18:00

h

_Sajam

  • Online

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) i ove godine organizira Sajam visokog obrazovanja i stipendija (SAS), najveći obrazovni sajam u Hrvatskoj i regiji čiji je cilj da informacije o studiranju u Hrvatskoj i inozemstvu i mogućnostima za financijsku potporu za studij budu dostupne svim učenicima, studentima, roditeljima i nastavnom osoblju.

Ove jeseni SAS će se održati virtualno, i to u srijedu, 12. listopada, od 12 do 18 sati. Na njemu će se predstaviti preko 25 izlagača iz Hrvatske i inozemstva, a očekuje nas i bogat popratni program panela i razgovora s izlagačima i drugim sudionicima sajma, koji ćemo uskoro objaviti.

Ovogodišnji SAS naglasak će staviti na područje STEM-a te struka u kojima je STEM skriven. Naime, znanost, tehnologija, inženjerstvo i matematika, tj. akademske discipline koje čine akronim STEM, iznimno su važne za mnoge poslove današnjice i budućnosti, pa čak i one koji se na prvu ne čine s njima povezani. Svi zainteresirani mogu besplatno sudjelovati na sajmu uz prethodnu prijavu preko sljedeće poveznice: https://register.empl.io/SAS2022. Uz individualno praćenje programa sajma, moguće je i grupno praćenje programa tijekom nastave. Za pomoć pri organizaciji grupnog praćenja sajma, slobodno nas kontaktirajte.

Podijeli događanje na
Facebook
Twitter
Skip to content