Događanje

What is Cognitive Science?

15.11.2022.

17:00

— 18:00

h

_Tribina

  • FFRI

Katedra za kognitivne znanosti organizira tribinu What is Cognitive Science? koja će se održati 15. studenog u 17,00 sati, u učionici F-139.

Iduće godine planira se pokretanje diplomskog studija kognitivnih znanosti na engleskom jeziku – MSc Cognitive Sciences: Cognition and the Mind. Katedra za kognitivne znanosti planira različita događanja s ciljem upoznavanja s kognitivnim znanostima i s novim studijem.

Na tribini ćemo razgovarati o konceptualnim i metodološkim osnovama kognitivne znanosti, o izazovu interdisciplinarnosti kao i o implikacijama kognitivne znanosti za društvene i humanističke znanosti.

Na tribini će sudjelovati prof. Igor Bajšanski (Odsjek za psihologiju), prof. Marija Brala Vukanović (Odsjek za anglistiku), prof. Dražen Domijan (Odsjek za psihologiju), izv. prof. Marko Jurjako (Odsjek za filozofiju), i prof. Luca Malatesti (Odsjek za filozofiju), a tribinu će voditi doc. dr. sc. Ljerka Ostojić (Odsjek za psihologiju). Tribina je namijenjena studentima preddiplomskih i diplomskih studija Filozofskog fakulteta kao i svima zainteresiranima.

Podijeli događanje na
Facebook
Twitter
Skip to content