Najava planinarskog izleta 8. listopada 2022.

26.09.2022.
/ Vijesti / /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

PLANINARSKI IZLET

“KAMPUS – PUT MLIKARICE – BRDO REBAR – SV. ANA – KAMPUS”

Datum: 8. 10. 2022.

Mjesto i vrijeme polaska: Kampus, park ispred Filozofskog fakulteta u Rijeci u 9,00 sati
Težina: lagana staza
Trajanje: oko 4 sata hoda
Vodič: Kruno Topolski

Pri Planinarskom društvu Kamenjak Rijeka prošle godine osnovan je Odsjek INDEX koji okuplja studente riječkog sveučilišta i veleučilišta te djelatnike s obiteljima.

Kako bi otkrili blagodati planinarenja te uživali u neformalnom druženju s kolegama u prirodi, za studente, nastavno i nenastavno osoblje, alumne i ostale zainteresirane PD “Kamenjak Rijeka”u suradnji s Filozofskim fakultetom u Rijeci 8. 10. organizira planinarski izlet u zaleđe Rijeke.

S Kampusa će se krenuti prema Orehovici, nastaviti Putem mlikarice te uz pogled na vrhove Gorskog kotara i grobničkih Alpi nastaviti grebenom Rebar prema sv. Ani odakle pogled seže na sveučilišni Kampus, Rijeku i cijeli Kvarnerski zaljev. Tura završava na polazišnoj točci.

Staza je lagana te su dobrodošli i oni s malo ili bez planinarskog iskustva.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, izlet će biti odgođen.

Prijave: Za sve zainteresirane izlet je besplatan uz obaveznu prijavu na https://forms.office.com/r/BkjTwQkhd0


Oprema: Osnovna planinarska oprema prilagođena promjenjivim vremenskim uvjetima (gojzerice ili jače tenisice, slojevita odjeća). Hrana i voda iz ruksaka.


Napomene: 

Svaki sudionik izleta dužan je brinuti o vlastitoj sigurnosti i sigurnosti ostalih sudionika te se pridržavati uputa vodiča.

Pojedinac podnošenjem prijave pristaje na prikupljanje osobnih podataka (ime, prezime, e-mail adresa i broj telefona). Prikupljeni osobni podatci koristit će se isključivo u svrhu evidentiranja sudionika planinarskog izleta te pravovremenog obavještavanja o eventualnim izmjenama povezanim uz planirani izlet. Nakon izleta, svi podaci bit će izbrisani.

Skip to content