Natječaj za Ljetnu školu Bovec 2024.

12.04.2024.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Filozofski fakultet u Rijeci na temelju sklopljenoga sporazuma s partnerskim institucijama raspisuje NATJEČAJ za Ljetnu školu Bovec 2024.

U Bovcu u Sloveniji će se od 7. do 21. srpnja 2024. godine održati Ljetna škola Bovec, međunarodna škola stranih jezika s dugogodišnjom tradicijom. Možete učiti njemački, slovenski i talijanski na početnome (s minimalnim predznanjem) i naprednome stupnju te furlanski na početnome stupnju. Studenti iz drugih zemalja imaju mogućnost učiti hrvatski kao strani jezik. Programom su predviđeni jezični tečajevi, radionice i izleti, a ovogodišnja je tema Ljetne škole „Kultura, društvo i okoliš: Prekogranični koncepti i prakse kulturne održivosti“.

Natječaj se raspisuje u svrhu dodjeljivanja stipendija namijenjenih redovitim studentima prijediplomskih i diplomskih studija na Filozofskome fakultetu u Rijeci, a njima je obuhvaćena školarina, smještaj u hotelu Alp u Bovcu s polupansionom*, radionice i izleti. Informacije o Ljetnoj školi Bovec dostupne su i na poveznici.

Uspješno završenim programom stječu se 3 ECTS boda.

Molimo zainteresirane studente da prijavnu dokumentaciju predaju u Tajništvu Odsjeka za kroatistiku Filozofskog fakulteta u Rijeci, s naznakom „Prijava za Ljetnu školu Bovec 2024.“

Rok za prijavu je 10. svibnja 2024.

Prijavi je potrebno priložiti:
1. ispunjenu prijavnicu,
2. Europass životopis na hrvatskome jeziku,
3. motivacijsko pismo na hrvatskome jeziku (do 300 riječi),
4. prijepis svih dosad položenih ispita i ocjena te ostvarenih ECTS bodova ovjeren u studentskoj službi matičnoga fakulteta (važno je da uključen bude i zimski semestar ove akademske godine), s istaknutim prosjekom ocjena,
5. potvrdu o upisu na studij.
 
* Nadoplata za polupansion u hotelu Alp iznosi 110 eura po osobi i plaća se prilikom dolaska na recepciji.

Skip to content