Otvoren poziv za prijave na YUFE Student Journey program

28.09.2022.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Sveučilište u Rijeci i ove godine omogućuje svojim studentima upis u YUFE program (YUFE Student Journey). Prijave su otvorene do 30. listopada, a YUFE ti ovime pruža priliku da, u skladu s vlastitim interesom i rasporedom, pohađaš kolegije, učiš nove jezike kroz jezične tečajeve, stručno se usavršavaš ili volontiraš u zajednici na 9 europskih sveučilišta.

Za prijaviti se dovoljno je biti student na minimalno drugoj godini preddiplomskog studija i koristiti se engleskim jezikom na B2 razini, a jednom kada postanete sudionici ovoga programa, stječete pravo (ali ne i obavezu) upisivanja svih gore navedenih kolegija i aktivnosti na drugim YUFE sveučilištim. YUFE katalog u ovom trenutku uključuje preko 300 različitih fizičkih i online kolegija, te gotovo 100 izvannastavnih aktivnosti. Prijava se vrši preko YUFE virtualnog kampusa (link).

Više o ovoj prilici možete pročitati ovdje, dok ovdje možete pročitati i o iskustvima dosadašnjih studenata. Također, 11. listopada od 11:30 do 13:30 sati YUFE organizira online YUFE otvoreni dan, tijekom kojega ćete moći izravno čuti sve o prilikama koje nudi ovaj program, te postaviti bilo koja pitanja koja možda imate. Za sudjelovanje u ovom online događaju se možete prijaviti ovdje.

Ako imate bilo kakvih pitanja vezano za postupak prijave ili općenito YUFE Student Journey program, slobodno nam se obratite na admission.yufe@uniri.hr

Skip to content