Poziv na 6. PhD Career Café

31.05.2023.
/ Vijesti / /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Doktorska škola, Ured za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra te Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci organiziraju tribinu PhD Career Café, namijenjenu razmjeni iskustava te upoznavanju studenata poslijediplomskih sveučilišnih (doktorskih) studija svih sastavnica riječkog Sveučilišta s različitim mogućnostima vezanim uz razvoj karijere u akademskom i neakademskom okruženju.

Tema ove tribine su Izazovi doktorandica i doktoranada, a ideja je u opuštenoj atmosferi razgovarati o različitim izazovima s kojima se suočavaju studenti i studentice doktorskih studija na različitim sastavnicama Sveučilišta u Rijeci kao i o strategijama za prevladavanje istih. 

Panelisti/ce tribine su:

  • Zrinko Baričević, mag. biotech., Odjel za biotehnologiju
  • Ana Ćosić Pilepić, dipl. oec, dipl. psih., STEPRI d.o.o.
  • Prof. dr. sc. Marta Žuvić, Prorektorica za studije, studente i osiguranje kvalitete

Šesta po redu tribina PhD Career Café održat će se u utorak, 06. lipnja 2023. godine s početkom u 18:30 sati, u Café-baru Kampus (Akvarij), Ulica Radmile Matejčić 5., a moderirat će ju Predstojnik Doktorske škole prof. dr. sc. Igor Prpić, dr. med. i voditeljica Ureda za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra Nikoleta Zubić. Planirano trajanje tribine je 2 sata.

Broj sudionika je ograničen, te su prijave na tribinu obavezne. Prijavni obrazac za sudjelovanje je dostupan na poveznici, a moguće je prijaviti se najkasnije do ponedjeljka, 05. lipnja 2023. godine u 15:00 sati. 

Skip to content