Poziv na 7. PhD Career Café

27.11.2023.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Doktorska škola, Ured za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra te Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci organiziraju sedmu po redu tribinu PhD Career Café koja će se održati u četvrtak 7. prosinca u 19:00 sati u Café-baru Iskra, Šime Ljubića 12.

Tema ove tribine je „Društveni život doktoranada i doktorandica“, a ideja je u opuštenoj atmosferi razgovarati o različitim aspektima društvenog života doktoranada/ica te ulozi društvenog života u savladavanju izazova, osiguravanju podrške te poboljšanju uvjeta studiranja na doktorskim studijima.

Panelisti tribine su:

·         Marko Strabić, mag. ing., Pomorski fakultet
·         dr. sc. Davor Šakan, Pomorski fakultet
·         Slobodan Šolaja, mag. iur., Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci
·         Nikoleta Zubić, dipl. oec., mag. psych., Ured za karijere Sveučilišnog savjetovališnog centra

Moderatori tribine su Predstojnik Doktorske škole prof. dr. sc. Igor Prpić, dr. med. i prof. dr. sc. Zoran Sušanj, voditelj Sveučilišnog savjetovališnog centra. Planirano trajanje tribine je 2 sata.

PhD Career Café tribine namijenjene su razmjeni iskustava te upoznavanju studenata poslijediplomskih sveučilišnih (doktorskih) studija svih sastavnica riječkog Sveučilišta s različitim mogućnostima vezanim uz razvoj karijere u akademskom i neakademskom okruženju.

Broj mjesta je ograničen te je obvezna prijava sudjelovanja. Obrazac za prijavu dostupan je na poveznici, a prijaviti se možete najkasnije do srijede, 06. prosinca 2023. godine u 15:00 sati. 

Skip to content