Poziv na Edukaciju poslodavaca sa svrhom poticanja uključivanja ranjivih skupina u programe stručne prakse

21.09.2022.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na Edukaciju poslodavaca sa svrhom poticanja uključivanja ranjivih skupina u programe stručne prakse, koja će se održati na Filozofskom fakultetu u Rijeci u srijedu 28. rujna 2022. od 10:00 do 14:00 sati u prostoriji F – 402 na 4. katu. Edukacija će obuhvatiti dvije teme: Senzibilizacija poslodavaca o pozitivnim učincima uključive stručne prakse na njihovo poslovanje i Interakcija poslodavaca i studenata (osvrt na specifične potrebe ranjivih skupina studenata), a predavačice su Natalija Krajnović i Branka Meić Salie, savjetnice pravobraniteljice za osobe s invaliditetom. Edukacija je osim poslodavcima namijenjena i svima onima koji se u svome radu susreću sa studentskom populacijom, mladima  i/ili ranjivim skupinama, ali su također dobrodošli i svi ostali kojima se navedene teme čine interesantnima te vas stoga molim da ovu informaciju proslijedite vašim kolegama i suradnicima te studentima za koje smatrate da bi ih zanimala. Pozivnicu za događanje možete pronaći u privitku.

Ljubazno molimo sve zainteresirane da svoje sudjelovanje potvrde mailom na katarina.vorkapic@ffri.uniri.hr.

Na dan održavanja edukacije će rampa garaže Fakulteta biti podignuta od 9:30 do 10:00 sati tako da slobodno ondje možete parkirati vaša vozila. Zgrada je također opremljena i dizalom čime je olakšan pristup osobama s invaliditetom.

Edukacija se održava u okviru projekta Povijest, Povijest umjetnosti, Talijanistika, Germanistika – razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse (PerPeTuUm aGile), financiranog bespovratnim sredstvima u sklopu natječaja Europskih socijalnih fondova (ESF) te Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020“.

Skip to content