Poziv na gostujuće predavanje Dragane Lucije Ratković Aydemir naslova “Interpretacijsko planiranje i njegova uloga u upravljanju kulturnom baštinom”

Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na gostujuće predavanje Dragane Lucije Ratković Aydemir u petak, 2. prosinca 2022. s početkom u 10:00 sati u hibridnom obliku, u učionici 207 i putem ZOOM-a  na temu „Interpretacijsko planiranje i njegova uloga u upravljanju kulturnom baštinom“.

Dragana Lucija Ratković Aydemir nakon dugogodišnjeg rada u Ministarstvu kulture na poslovima zaštite kulturne baštine, 2005. godine pokrenula je tvrtku MUZE, prvu za upravljanje projektima u kulturi i turizmu u Hrvatskoj. Članica je Nadzornog odbora europske udruge Interpret Europe i predsjednica nacionalne udruge Interpretirajmo Hrvatsku.

Predavanje organizira Odsjek za povijest umjetnosti i Odsjek za povijest, a održava se u okviru projekta Povijest, Povijest umjetnosti, Talijanistika, Germanistika – razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse (PerPeTuUm aGile) financiranog bespovratnim sredstvima u sklopu natječaja Europskih socijalnih fondova (ESF) te Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020“. Radujemo se Vašem dolasku.

Skip to content