Poziv na informativni dan MSCA Postdoktorske stipendije

16.04.2021.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

S ciljem upoznavanja sudionika s novim pravilima natječaja te mogućnostima za postdoktorske istraživače, Agencija za mobilnost i programe EU organizira promociju nadolazećeg natječaja Marie Skłodowska – Curie akcija za Postdoktorske stipendije.

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na online informativni dan MSCA Postdoktorskih stipendija, koji će se održati u četvrtak 22. travnja 2021. od 9:30 do 12:40 sati putem Zoom platforme. Informativni dan će se održati na engleskom jeziku.
Preliminarni program dostupan je ovdje.

Mogućnosti Postdoktorskih stipendija predstavit će gospođa Ilse de Waele, predstavnica Izvršne agencije za istraživanje, a svoja iskustva u prijavi i sudjelovanju u MSCA postdoc stipendijama predstavit će nam dr.sc. Barbara Milutinović, dr.sc. Tomislav Stojanov te dr.sc. Ivica Friščić. Također, dr.sc. Dragomira Majhen prezentirat će rad hrvatskog poglavlja Marie Curie Alumni Association-a.

Dodatno, na informativnom danu, Ivan Makovec predstavit će EURAXESS alate za razvoj karijere te će Sandra Vidović predstavit sudjelovanje hrvatskih organizacija i istraživača u MSCA projektima u okviru Obzor 2020. programa te potporu nacionalnih osoba za kontakt hrvatskim potencijalnim i postojećim korisnicima. 

Informativni dan prvenstveno je namijenjen istraživačima i administrativnom osoblju uključenom u postupak pisanja i prijave projektnih prijedloga, ali i drugim  predstavnicima znanstvenih organizacija i istraživačkih centara kao i zainteresiranim predstavnicima industrije i privatnog sektora. 

Sudjelovanje na informativnom danu je besplatno, a prijava je moguća putem sljedeće poveznice (pod događanje potrebno je odabrati MSCA Postdoktorske stipendije). Prijave su otvorene do utorka 20. travnja 2021. do 16 sati. 

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na e-mail sandra.vidovic@mobilnost.hr.

Skip to content