Poziv na radionicu “Prilike financiranja iz EU proračuna”

Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na radionicu Prilike financiranja iz EU proračuna, koja će se održati 24. studenog 2022. na Filozofskom fakultetu u Rijeci, u prostoriji F-141. Radionicu će voditi Maria Grbac i Ana Jerković, stručnjakinje iz Riječke razvojne agencije Porin d. o. o. Predviđeno trajanje je od 12:15 do 13:30 sati.    

Radionica je namijenjena studentima, nastavnom i nenastavnom osoblju te alumnima Fakulteta. Nakon održavanja radionice, sudionicima će biti dodijeljene potvrde o sudjelovanju.

Zainteresirane molimo da se na radionicu prijave putem obrasca dostupnog na POVEZNICI.

O radionici   

Ulaskom Hrvatske u Europsku Uniju otvorene su mogućnosti financiranja programa iz EU proračuna te mnoge tvrtke, ustanove i udruge  svoje projekte financiraju iz različitih europskih izvora. To nerijetko podrazumijeva i otvaranje novih radnih mjesta pa su znanja i vještine povezane uz apliciranje i provođenje EU projekata postale neke od najtraženijih na tržištu rada.    

Sudionici radionice bit će upoznati s funkcioniranjem proračuna Europske Unije te europskim fondovima i programima kroz koje je moguće  ostvariti sredstva potrebna za realizaciju ideja i projekata iz različitih područja (obrazovanje, znanost, kultura, poduzetništvo,  turizam, sport…).

Radionica se održava u okviru projekta Povijest, Povijest umjetnosti, Talijanistika, Germanistika – razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse (PerPeTuUm aGile), financiranog bespovratnim sredstvima u sklopu natječaja Europskih socijalnih fondova (ESF) te Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020.

Skip to content