Poziv na transnacionalne istraživačke posjete i promotivni webinar

31.08.2022.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Otvoren je drugi krug poziva na transnacionalne istraživačke posjete koji se organiziraju u okviru projekta COORDINATE. Prijave su otvorene od 29. kolovoza 2022. do 29. rujna 2022.

Program transnacionalnih posjeta istraživačima u području dobrobiti djece i mladih nudi mogućnost posjećivanja i pristupa podacima kohortnih, panel, i kros-sekcijskih studija koji se nalaze u državama uključenima u program. Kandidati se mogu prijaviti za stipendije od 1250 € tjedno za pokrivanje troškova putovanja, smještaja i dnevnica tijekom posjeta. Program je namijenjen članovima akademske zajednice, od doktorandica i doktoranada do redovnih profesorica i profesora, ali i osobama koje se bave javnim politikama te drugim istraživačicama i istraživačima koji rade u zemljama Europske unije ili povezanim državama.

Za više informacija o drugom krugu posjeta, sudjelujte na webinaru koji će se održati 31. kolovoza 2022. u 14:00, na kojem će biti predstavljene četiri insitucije uključene u program istraživačkih posjeta. Prijave na webinar dostupne su ovdje:
https://www.coordinate-network.eu/event-details/3rd-transnational-access-visit-pitch

Više informacija o programu istraživačkih posjeta možete pronaći ovdje:
https://www.coordinate-network.eu/transnational-visits

Hrvatski partneri u projektu COORDINATE su Institut društvenih znanosti Ivo Pilar i arhiv podataka CROSSDA.

Skip to content