Predstavljanje projekta Digitalni inovacijski inkubator

18.03.2022.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

U srijedu,23. ožujka 2022. od 12:45 do 13:15 u prostoriji F-006 g. Filip Vrhovnik iz Instituta za inovacije održat će online radionicu na kojoj će predstaviti projekt Digitalni inovacijski inkubator.

Digitalni inovacijski inkubator je online projekt u kojem studenti s različitih fakulteta i sveučilišta u Hrvatskoj uče o kreativnosti i inovacijama, povezuju se s vodećim kompanijama u regiji, kao što su Hrvatski telekom, Jamnica, PIK Vrbovec, Pevex, Ericsson Nikola Tesla i Poliklinika Bagatin, te razvijaju primjenjiva inovativna rješenja u odabranim industrijama. Studentima će tijekom projekta o različitim perspektivama na kreativnost i inovacije govoriti profesori s Harvarda, Bocconia, ETH i dr. Važno je napomenuti kako je sudjelovanje na projektu za studente besplatno, a za one najbolje su predviđene i vrijedne novčane nagrade kao i mogućnost prakse/zaposlenja u spomenutim kompanijama.Više o Digitalnom inovacijskom inkubatoru možete saznati na poveznici.

Napomena: U slučaju da radionici niste u mogućnosti fizički prisustvovati u prostoriji F-006, molimo vas da se javite na e-mail karijere@ffri.uniri.hr kako bismo vam proslijedili link putem kojega ćete događaj moći pratiti online

Skip to content