Predstavljanje YUFE Student Journey

09.10.2023.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Dragi studenti,

Sveučilište u Rijeci i ove godine omogućuje svojim studentima upis u YUFE program (YUFE Student Journey). Prijave su otvorene od 11. rujna, a YUFE ovime pruža priliku da, u skladu s vlastitim interesom i rasporedom, pohađate kolegije, učite nove jezike kroz jezične tečajeve, stručno se usavršavate ili volontirate u zajednici na 10 europskih sveučilišta.

Za prijaviti se dovoljno je biti student na minimalno drugoj godini prijediplomskog studija i uspješno se koristiti engleskim jezikom, a jednom kada postanete sudionici ovoga programa, stječete pravo (ali ne i obavezu) upisivanja svih gore navedenih kolegija i aktivnosti na drugim YUFE sveučilištima. YUFE katalog u ovom trenutku uključuje preko 300 različitih fizičkih i online kolegija, te gotovo 100 izvannastavnih aktivnosti. Prijaviti se možete preko YUFE virtualnog kampusa.

Više o ovoj prilici koju vam YUFE nudi možete pročitati ovdje, a pozivamo vas također da se registrirate za jedan od online YUFE otvorenih dana – događaja na kojima ćete moći izravno čuti sve o YUFE prilikama te postaviti bilo koja pitanja koja možda imate. YUFE otvoreni dani održat će se:

Osim navedenog, na Filozofskom fakultetu u Rijeci bit će održano predstavljanje YUFE programa za studente. Svi ste pozvani postavljati pitanja ili otkriti više i detaljnije o programu i suradnji. Predstavljanje će se održati za vrijeme FFRI Career Days, u srijedu 11. listopada u 11:30, predavaonica 106.

Ako imate bilo kakvih pitanja vezano za postupak prijave ili općenito YUFE Student Journey program, slobodno se obratite na admission.yufe@uniri.hr.

Skip to content