Saveza sveučilišta EUTOPIA – mogućnosti prijave na natječaj za odabir postdoktorskih istraživača koji će s odabranim mentorom pripremiti projektnu prijavu za Obzor Europa Marie Sklodowska Curie Postdoctoral Fellowships 2021 natječaj.

17.06.2021.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Potražite mentora i prijavite se na natječaj za MSCA stipendije za postodoktorande.

Savez EUTOPIA osnovao je online alat za uspostavljanje kontakata (MSCA Partnering Tool) u svrhu povezivanja postdoktoranada i mentora/ica sa sveučilišta saveza EUTOPIA. Alat je namijenjen promociji sudjelovanja u pisanju projekata za Marie Sklodowska-Curie Postdoktorske stipendije (MSCA PF).

Ako ste postdoktorski istraživač/ica te vas zanima prijava na natječaj za MSCA postdoktorske stipendije, savez EUTOPIA traži međunarodne istraživačke talente!

Pozivamo vas da na web stranici MSCA Partnering Tool potražite odgovarajućeg mentora/icu s jednog od sveučilišta u savezu EUTOPIA – Sveučilište u Ljubljani, CY Cergy Paris UniversitéSveučilište u WarwickuVrije Universiteit Brussel,Sveučilište u Göteborgu Sveučilište Pompeu Fabra u Barceloni.

Mentora/icu potražite ovdje, a prijavu možete poslati do 30. 6. 2021 (prijavnica je dostupna ovdje).

Proces izbora postdoktoranada provest će se individualno na svakom od sveučilišta saveza EUTOPIA na temelju prijava za sudjelovanje. Izabrani istraživači bit će pozvani da s mentorom/icom pripreme i predaju projektnu prijavu za Obzor Europa MSCA PF natječaj. Rok predaje projektne prijave za natječaj je 15.10.2021.

Više informacija o MSCA PF natječaju, uvjetima sudjelovanja i prijavi možete naći na ovom linku.

Dodatne informacije o alatu za traženje mentora/ica u savezu EUTOPIA su dostupne ovdje.

Skip to content