YUFE minor – prijave na međunarodne mikrokvalifikacije za studente

22.03.2024.
/ Vijesti / /
Podijeli vijest na
Facebook
Twitter

Poštovani studenti,

zadovoljstvo nam je pozvati vas na pretprijavu na YUFE Minors koji će se održati u prvom semestru akademske godine 2024/2025. YUFE Minors je mikrokvalifikacija od 30 ECTS-a, koja predstavlja kombinaciju akademskog sadržaja i projekta koji se temelji na izazovima a isporučuje ih više YUFE sveučilišta u istom semestru. Više informacija o YUFE Minors kao konceptu možete pronaći na sljedećoj poveznici

Prilikom donošenja odluke o tome za koji YUFE Minor se prijaviti, možete provjeriti pojedinosti YUFE Minora koji su trenutno u ponudi, a koji su dostupni u YUFE Virtualnom Campusu. Ljubazno vas molimo da izrazite svoj interes za pridruživanje jednom od ovih Minora u prvom semestru akademske godine 2024./2025. putem slijedeće prijavnice, a najkasnije do 25. ožujka 2024. Imajte na umu da je mobilnost na YUFE sveučilište koje ugošćuje Minor sastavni dio Minor programa, zbog čega ćete kasnije biti zamoljeni da se prijavite na poseban poziv kako biste osigurali financiranje svoje studijske mobilnosti u inozemstvu. Poziv za YUFE mobilnost će biti objavljen 2. travnja 2024. na web stranici Sveučilišta u Rijeci.

Nakon to ste osigurali potporu za mobilnost, bit ćete pozvani da dovršite svoju prijavu, prijavom u YUFE Virtualnom Kampusu.

Ako iz bilo kojeg razloga ne možete dobiti Erasmus stipendiju za mobilnost, kontaktirajte nas izravno kako bismo razgovarali o alternativnim opcijama.

Ponuda YUFE Minora dostupna je na poveznici

Osim toga, pozvani ste na pristustvovanje YUFE Open Day događanjima gdje će se prezentirati mogućnosti koje YUFE pruža svojim studentima, posebice u okviru programa Student JourneyYUFE Open Day izvrstan je način za dobivanje informacija jer nakon prezentacija studenti putem chata ili videopoziva mogu pitati zaposlenike i studente drugih partnerskih sveučilišta sve što ih zanima.

YUFE Open Day održat će se još dva puta prije zaključenja poziva za prijavu u svibnju, a ovdje su dostupne poveznice na ta događanja:

16 April 11:00-13:00cet – online YUFE Open Day
https://maastrichtuniversity.zoom.us/meeting/register/tZwsduysqz0rGtAXeuhkZdOYeYB7Cpw_Se_R

13 May 11:00-13:00cet – online YUFE Open Day
https://maastrichtuniversity.zoom.us/meeting/register/tZMvdO2oqD0qH9Ctf_y7cciGYrx3reC73pW4

Za sva pitanja, javite se na admission.yufe@uniri.hr

Skip to content