Glas iz prakse

Pod geslom „Glas iz prakse“ Alumni klub Filozofskoga fakulteta u Rijeci pokreće novu inicijativu s ciljem predstavljanja uspješnih karijernih puteva naših diplomiranih studentica i studenata. Cilj nam je kontinuirano objavljivati uspješne i zanimljive priče naših alumna te na taj način potaknuti umrežavanje, suradnju i razmjenu iskustava između različitih generacija studenata Filozofskog fakulteta u Rijeci.

S našim alummnima razgovarat ćemo o tome kako su izgledali njihovi karijerni putevi – od trenutka odabira i upisa na studij do radnog mjesta na kojemu su trenutno zaposleni. Zanima nas što naši alumni misle o tome kako ih je studij na Filozofskom fakultetu pripremio za uspješno snalaženje na tržištu rada te na koji način možemo unaprjeđivati naše studijske programe kako bismo što bolje odgovorili potrebama u praksi.

Iz iskustava naših uspješnih diplomiranih studentica i studenata moći ćete doznati brojne korisne savjete vezane za studiranje, stručnu praksu i zapošljavanje. Stoga Vas pozivamo da redovito pratite novosti na našim mrežnim stranicama i društvenim mrežama (Facebook i Instagram).

Deni Kirinčić – alumni Odsjeka za anglistiku i Odsjeka za pedagogiju

Sanela Murica – alumna Odsjeka za germanistiku i Odsjeka za kroatistiku

Sanja Perinić – alumna Odsjeka za kroatistiku i Odsjeka za anglistiku

Tea Dimnjašević – alumna Odsjeka za povijest i Odsjeka za pedagogiju

Skip to content